Prima zi din Mai a strans si anul acesta laolalta actori din A-list, top-modele si cantareti celebri, transpunandu-i intr-o lume a extravagantei si a inovatiei, in care limitele imaginatiei s-au intrecut pe Covorul Rosu al Galei Muzeului Metropolitan din New York.

Tematica Galei de caritate a fost un omagiu adus enigmaticei Rei Kawabuko, creatoarea brand-ului Japonez Comme des Garcons, unul dintre cei mai apreciati si influenti designeri din ultimii 40 de ani.

Printre personalitatile marcante ale Galei s-a numarat si Christopher Bailey, Directorul de Creatie al brand-ului Burberry, ce a gazduit o masa in cadrul evenimentului.

Intre celebritatile imbracate de designerul Britanic, s-a evidentiat actrita Lily James, ce a purtat o rochie-corset, usor de remarcat prin design-ul sculptural si prin funda supradimensionata.

O alta prezenta ce a optat pentru Burberry, actrita Olivia Cooke, a ales sa poarte o rochie asimetrica de culoare rosie cu detalii realize din matase Chantilly, creatie ce nu a trecut neobservata pe Covorul Rosu.

Starleta Ruby Rose s-a lasat si ea cucerita de creatiile Burberry, alegand o rochie realizata din organza, ce se remarca prin volanele ample, cu aer romantic.

Nici barbatii nu s-au lasat mai prejos in materie de stil, celebritati precum Lucas Hedges sau John Legend fiind imbracate in tuxedo-uri semnate Burberry.

Te-ar putea interesa si:  Statementul Sezonului: Rochia sau Salopeta?